JellyPages.com

Friday, 6 January 2017

Starry Heart

16/12/2016
12.37 PM


Assalamualaikum, and hey there peeps.

So how are you doing ? Ca va? Haha. Hope that you are in the pink of health. Tengah buat apa ? Dah makan ? Ir dah makan dah pun. Makan hati . Uhuks. Ir tengah buat Titas. Of course lah, wrap all the presentation. Settle dah semua. Tinggal nak buat buku log dan report. Thanks to all my different team mates , we had done our presentations with big applause from lecturers. Thanks for the teamwork. Thanks for those difficulties. Thanks for those times. Thanks for everything. Good work and well done. I am proud to be your team’s leader.

This week tak busy mana pun. But I make myself busy by watching all the latest Korean’s drama. Sikit sebanyak heal the wound, feel the emptiness, and make me laugh.Watching those fairy tales story make comfort a little bit my feelings. Nah I don’t know how to say, but that’s what I feel.

“Am I okay?”

“Yes, I am okay. Ir okay je. Biasa je. Like there’s nothing happens before.”  

Are you expect that kind of answer ? Where I can hide my true feelings? No, not here. Cukuplah, penat nak sembunyikan lagi rasa sakit ni. Sakit merindui orang yang takkan pernah tahu. Sakit mencintai orang yang takkan pernah balas perasaan ni.

“Changing language in mode”

*

Tak , aku tak okay. Aku sakit. Aku penat. Aku rindu kau. Aku cuba untuk lupakan kau, but I just can’t. If aku boleh sekalipun , aku tak nak. Kau tak faham bahasa ke ataupun kau buta? Aku sayang kau la , idiot

Apa perasaan kau bila kau stalk orang tu, and at the end kau yang sakit balik. Hurting yourself. That’s the most painful way to kill yourself.



Ok aku tahu bila dah masuk dekat blog ni je , mesti dah merepek tahap babun. Ok let’s wrap it all. Settle down these things.

Cuma ;

Ramu,

aku cuma nak kau tahu yang aku tak pernah berhenti letak nama kau dalam doa aku. Aku tak pernah lupa untuk letak nama kau dalam setiap rindu aku. Maafkan aku . Aku memang rindukan kau. Aku memang sayangkan kau. Since the beginning till now till Allah want to end this feelings.

Aku jauhkan diri aku sebab aku nak tahu yang aku sayang kau sebab nafsu ataupun sebab perasaan ni datang dengan sendiri. Yes, memang sakit. Hurting that to see you there that actually I can talk and message you but I just can’t .

Aku train diri aku untuk hidup tanpa kau. Aku train diri aku supaya tak terlalu attach dengan kau. Because one day, its will be the most painful one to accept that you may with someone else. Sebab tu aku train diri aku kuat tanpa kau. Bila that’s shit happen, aku boleh terima semua tu. Tak payah nak meroyan bagai.




Okay la, tu je kot yang aku nak meroyan. Aku malas nak menaip panjang-panjang. Bukannya orang baca pun.

Take care,
Bye.

What Do You Think Of Me?