JellyPages.com

Thursday, 14 February 2013

Xenon's Family

*Bila gadis kidal sudah mula berceloteh.*
Assalamualaikum w.bt. And good morning guys. How's your day ? Gettin' better ? Or worse ? I hope it's fine always. Arghhhh, the broken english. *change the mode.* Heylo shayang-shayang ku sekalian. Okey, hari ni Aila nak buat post baru. It's about a little FRIENDSHIP :)

The BROKEN ROJAK ENGLISH, begin ~

Xenon's Family telah punn ditubuhkan pada 9/1/2013.Hahaha, masih lagi baru. Yeahh, you can say it as a member. But it is not. It is for ALL OF US. NOT JUST US. Nak join ? Boleh laaaa. Digalakkan lagi adalah. Cuma, pastikan awak boleh menghadiri acara hangout yang kami buat. Nanti Aila bagi awak links dia k ? Both twitter and the facebook's group. We still have the RULES. But, no worry. The rules will not harm you. Chill !

These are the discription and rules !

Assalamualaikum :)
• Group ni ditubuhkan pada 9/1/2013 , bertujuan mewujudkan hubungan persahabatan^^insyaallah.

• Sem
ua dialu-alukan join group ni , lagi ramai lagi gempak kan kan kan ?

• Dekat group ni, jangan nak bajet gangster, bajet comel . Pelisss lha weyh.

• Mencari publisiti a.k.a mencaPUB tidak dibenarkan sama sekali .*take note

• Jangan nak bercintan-cintun kat group ni. *sakai much

• Jangan nak post benda yang "underage"

• Guna DP yang original :) Harap maklum.


• Boleh je nak share twitter or sth else :D
Kami.xenon.takkan.terpisah ♥

XENON's FAMILY , you guys. *We LOVE you, FRIENDS* :)


Wanna to know about us ? Let's check it out ~
Starting from our Leader : Zarith Zafirah Bt Azmi
* 16 teenage girl - Taken - Studies at Kolej Islam Perempuan Sharifah Rodziah - Pandai - Kelakar - Tegas dan garang - Ahli kadet remaja yang berpengalaman - Nak tau lebih lagi ? https://www.facebook.com/#!/zaredZZ
(Add lahh facebook dia XD)

Then, our Leader Assistant : Imsha Atiqah 
* 16 teenage girl - Taken - Studies at Kolej Islam Perempuan Sharifah Rodziah - Suka ketawa - Ahli persatuan bulan sabit merah - Nak tau lebih lagi ?
https://www.facebook.com/#!/tieqa97
 (Add lahh facebook dia.)

Lastly, it is me ! Describes ? Awwww, you guys dah tau dah kannn ><

*Yeahhh, jelas sekali Aila malas nak describes lebih-lebih. Hikhokk*

Jomm tengok dekat bawah nihh sebagai candy untuk korangg *waving my hand to you*




Ailaa pemalas. Jadi Ailaa malas nak taip banyak-banyak. Idea kontang woooo XD Hahaha. Okay, Ailaa nak out dulu. Nanti kita conteng-conteng lagi k ? Bye, LOVE you guys :) Assalamualaikum.

What Do You Think Of Me?